Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μήνυμα (Σελίδα 1 από 1)

fastrider2006

avatar
 

Διαχειριστής


Επιστροφή στην κορυφή


 


Φτάνουν σήμερα στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της τρόικας για τον έλεγχο των στοιχείων της ελληνικής οικονομίας. Στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας οι αποφάσεις για τη φορολογία και τις δαπάνες του νέου προϋπολογισμού, που θα ενσωματωθούν στο νέο προϋπολογισμό.

Καθοριστικός παράγοντας για τις αποφάσεις αυτές θα είναι τα στοιχεία για την αναθεώρηση του ελλείμματος του προϋπολογισμού του 2009 που θα δοθούν σήμερα στη δημοσιότητα από τη Eurostat.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τα στοιχεία της Εurostat θα ανεβάζουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2010 σε επίπεδα πάνω από 9% του ΑΕΠ έναντι 7,8% που προέβλεπε το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Οι αποφάσεις αναμένεται να οριστικοποιηθούν έως και την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2011.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, τονίζει ότι η προσπάθεια για μείωση του ελλείμματος θα συνεχιστεί "χωρίς νέους φόρους, περικοπές συντάξεων και μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά με μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, στο κράτος, στις ΔΕΚΟ, στο επιχειρηματικό περιβαλλον και στο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας".

ΠΗΓΗ: enet.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών


Μήνυμα (Σελίδα 1 από 1)

URL:
BBCode:
HTML:

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης